en-US nb-NO
Registrer

Historie

Nesna Båtforening ble stiftet i 1966, og er med sine 7 brygger og ca 300 plasser, en av de største og fineste båthavner på Helgeland.
Alle bryggene har strøm og vann.
Havna ligger idyllisk til bak moloen, like ved kai, hvor hurtigruten anløper 2 ganger i døgnet.
Det er egen bunkringskai med kortautomat i havna.
Gjestebryggen ligger innerst i havna, ved servicebygg og fyrlykt.
Miljøbod, naust og sløyebenk står også til disposisjon for medlemmer og gjester.
Her er det flott uteplass med bord, benker og grillplass.

Servicebygget inneholder alle fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken, dusj, toalett, vaskemaskiner og "surfe-pc".
Det er strøm, vann og internettilgang (trådløst) i hele havna.

Priser gjestedøgn 2014 150,- pr. døgn inntil 35 fot. Over 35 fot 200,-  (begge priser inkl strøm og vann).
Vi har også 2 sliper hvor vi kan ta opp båter (også seilbåter) hvis uhellet er ute.

Like ved havna ligger Nesna Camping. Her er det en rekke tilbud for barn og voksne. Det kan nevnes vannsklie og basseng for barn, minigolf, kiosk og eksotisk pub etc.

Det er gangavstand til flere butikker og naturstier på Nesna.

En egen oterstamme har tilhold i moloen og oter er ofte å se svømmende rundt båtene.

Det er også et meget godt fiske rundt Nesna, og egen sløyebenk med vann er satt opp.

Vi har også en Facebookside.

Vi ønsker alle båtfolk velkommen til et flott opphold på Nesna.

Text/HTML

Is