en-US nb-NO
Register
Menu

Hjem

Medlemsregister

Vi ber om at alle  logger seg på og sjekker kontaktinformasjonen som ligger på din side. Vi ser at vi har feil adresse, tlf. og e-mail adresse til mange av medlemmene. Dette vanskeliggjør utsendelse av fakturaer og annen info. Har dere problemer med å logge dere på, eller trenger påloggings informasjon kan dere kontakte Dag på tlf. 95163202.

Kontakt oss

 

 
66°12′N
13°0′E

Nesna Båtforening
91392223
nbf@nbf-nesna.no

Fasiliteter

Administrasjonssystemet

Alle Medlemmer skal ha fått  tilsendt nødvendig info for pålogging. Enten pr.mail, eller pr.brev.

Ved pålogging, vil alle bli ledet gjennom noen skjermbilder hvor det skal registreres følgende informasjon: 

  • E-post, mobiltelefon, adresse og  ev. bankkontonummer (for utbetalinger fra NBF)
  • Bruk av båtplass 2016 – UAVHENGIG av om du har brukt den I år eller ikke.
  • Informasjon om båten din.

Tidligere var dette informasjon som ble lagt inn av styret. I det nye systemet (Xmarina), som er et online system, skal ALLE nå registrere dette selv.

Dette gjøres for å sikre at både person- og båtdata vil bli korrekte, slik at du fremdeles beholder både ansiennitet og evt. båtplass.

Dersom du har spørsmål, kontakt styret v/Dag. tlf 95163202

Klikk på "Logg inn"-knappen oppe til høyre under bildet for å gjennomføre registreringen.


Lykke til

Grasrotandelen

Nesna Båtforening er med i grasrotandelen, så dere som tipper kan velge båtforeninga som mottaker.

Her er vi

Pinsetur 2017

Hei, vil takke redningsskøyta Ruth Opsahl med mannskap for en flott gjennomføring av pinseturen til Nesna båtforening 2017. 
Som tradisjon tro kjører NBF pinsetur hvert år i pinsen. Ekstra hyggelig var det i år at Ruth Opsahl kunne være med på turen. 
Vi startet med et skippermøte kl. 1730 fredag 2 juni 
Når alle hadde gjort klar båtene startet konvoien fra Nesna til Brasøy, i Brasøy ble vi tatt godt imot og fikk stablet alle båtene til brygga. 20 båter. 
På kafeen ble det servert en nydelig hjemmelaget fiskesuppe etterfulgt  av en hyggelig pub kveld
Lørdag formiddag etter skippermøtet  gikk turen igjennom Husværleia videre inn i Sandværleia og en liten stopp i Sandvær, der vi hadde lokal kjentmann Arnt Jensen som fortalte litt om Sandværs historie før turen gikk videre til Nes på Kirkøy. 
Konvoien gikk i 8 knop i strålende vær. 

  Vi ble tatt godt imot av Gisle Horn Ebbesen som hadde lagt ut ekstra brygge for oss, og tilbød oss hus til grilling hvis dårlig vær og lån av bil for butikktur, og kaiplass til Ruth Opsahl. 
Under fortøyning av båtene kom en skade for å dra med seg en draghale. 
Da kom Ruth Opsahl oss til unnsetning og stilte opp med dykker, slik at alle båtene kunne fortsette pinseturen  neste dag også. 
Det ble en hyggelig aften med grilling og gode historier.
Etter skippermøte søndag 4 juni gikk turen videre fra Nes til Ylvingen. 
Konvoien gikk i 8 knop i strålende vær. 

På Ylvingen ble vi tatt godt imot av gode båtvenner fra Brønnøysund og folk fra gjestehavna på Ylvingen. 
Det ble også der ordnet kaiplass til Ruth Opsahl.
På Ylvingen ble det også to oppdrag til Ruth Opsahl. 
En deilig fiskemiddag ble servert på Himmelblå kafeen , etterfulgt av en hyggelig aften med levende musikk. 

Vi takker alle som var med på og bidro til en hyggelig pinsetur med mange gode skrøner   
Takker igjen Ruth Opsahl for god oppfølging av turen og ønsker dere velkommen på pinsetur 2018.
Pinseturkomiteen takker for oss
Ketil Olsen 
Leif H Vassvik

 Jubileumsfest

50 års jubileumsfeiring, Nesna Båtforening     

Lørdag 20 mai var vi samlet ca 80 medlemmer for å feire 50 årsjubileum for båtforeningen.

Egentlig var det i år 51 år siden oppstart (1966), men på grunn av diverse årsaker så ble feiringa utsatt til i år.

Og det ble egentlig en god løsning. Vi fikk den beste omramming av begivenheten som man kan tenke seg i en nydelig sommerkveld i havna. Sola skinte i kapp med festdeltakerne som møtte opp til velkomstdrink ved båthuset. Her var det for anledningen pyntet til fest med stort partytelt, levende musikk, blomster og norske flagg.

Leder Dag Storholm ønsket velkommen til fest og erklærte jubileet for åpnet. Fra festkomiteen orienterte nestleder Lorents Lauritsen om program videre for kvelden.

Vi beveget oss deretter til Aurora restaurant der vi fikk servert en treretters middag. Nydelig mat med en forrett bestående av bl.a hvalkjøtt, hovedrett med biff og tilslutt dessert.

Vi var så heldige at to nestorer i båtforeningen stilte opp for å fortelle om oppstart av foreningen for 50 år siden. Sverre Mogård Larsen var med i det første styret sammen med Vidar Eggesvik, Leif Iversen og Gustav Finvåg. Han fortalte om hvordan det var å ha båt på Nesna før havna ble ordnet og om oppstart av foreningen. Steinar Olsen som satt i styret rundt 1970 fortsatte så og fortalte om videre utvidelse av havna og om forhandlinger/avklaring av hvem som var egentlige grunneiere av området.

Nesna kommune var representert med ordfører Hanne Davidsen. Hun understreket det gode samarbeid som hadde vært i alle år og takket NBF for den jobben de hadde gjort for å utvikle området til et attraktivt rekreasjonsområde til glede for hele regionen. Hun hadde med blomster og overrakte et maleri av Nesnakunstner Ellen Mogård Larsen. Dette maleriet vil få plass i klubbhuset.

Så hadde vi noen gode fortellinger og historier framført av jubileumsdeltakerne.
Etter jubileumsmiddagen beveget hele selskapet seg tilbake til området rundt klubbhuset. Her ble det servert kake og kaffe. Vi åpnet baren, som hadde gode jubileumstilbud (i hvert fall prismessig).

Bandet bestående av blant annet Roger startet opp ute i teltet, og festdeltakerne svingte seg til tonene. Stemningen var god og det så ut som om alle hadde en topp kveld. Festen fortsatte utover sommernatta og festdeltakerne gav uttrykk for jubileumsmarkeringen hadde vært svært vellykket. 
Lorents Lauritsen

 (på vegne av festkomiteen bestående av Odd Karoliussen, Tom Lifjell og undertegnede ) 

 

Info fra foreninga

Utskifting av 300-brygga

Da var også ny 300-brygge på plass. Det ble gjort I løpet av en langhelg takket være alt forarbeidet som Stein Sjursen sto for. Denne gangen møtte også de fleste ved brygga opp på dugnad, så alt gikk på skinner. Når vi I tillegg hadde Larssen drift til å fortøye kunne det ikke bli bedre. For en fantastisk service. Brygga er ny, alle fortøyninger er nye, landdelen er ny. Alt er nytt og forhåpentligvis vedlikeholdsfritt I mange år. Eneste skåret I gleden er at vi fremdeles mangler noen pirer. De er lovet levert I uke 24 så det kommer I orden I løpet av juni.. Stor takk til Bryggeformann Rainer Mehus,alle som stilte på dugnad, bryggekomiteen ved Stein Sjursen, Leif H. Vassvik og Odd Karoliussen, og matkomiteen ved Nina og Gunn.

400-brygga

Ny 400 brygge er kommet på plass. Kjempestor takk til Stein Sjursen, Arne Leirvik, Odd Karoliussen og de andre som stilte opp og gjorde en fantastisk innsats. Resultatet ble utrolig bra. Det ble jo en del ekstra arbeide i og med at samtlige fortøyninger måtte skiftes. I utgangspunktet var det tenkt at mesteparten skulle brukes om igjen, men det gikk dessverre ikke. Nevnte personer har lagt ned godt over 1000 dugnadstimer. Det står det respekt av. Vi er vel ikke så fornøyd med antallet oppmøtte på dugnaden. På det meste var det vel 7 stykker fra 400 brygga......! Det er alt for dårlig, og jeg ser at vi er nødt til å ta en større diskusjon på Årsmøtet om dette. Men igjen, en stor takk til de som møtte opp.

Dag

Rengjøring av pirer.

Vi har fått en invasjon av måker som driter ned båtene. En av grunnen til dette er at flottørene til pirene ikke blir rengjort, og gror over av blåskjell ol. Vi påminner om at det er plasseiers ansvar å rengjøre pirene. Nødvendig utstyr står plassert ved nedgangen til bryggene.

Plassering av båtvogner og biler.

Parkeringsplassen ved hekken nærmest rutsjebanen tilhører Nesna Kommune. De har startet en ryddeaksjon, og påpeker at hengere og annet som står lagret der vil bli fjernet uten forvarsel