en-US nb-NO
Register
Menu

Hjem

Medlemsregister

Vi ber om at alle  logger seg på og sjekker kontaktinformasjonen som ligger på din side. Vi ser at vi har feil adresse, tlf. og e-mail adresse til mange av medlemmene. Dette vanskeliggjør utsendelse av fakturaer og annen info. Har dere problemer med å logge dere på, eller trenger påloggings informasjon kan dere kontakte Dag på tlf. 95163202.

Kontakt oss

 

 
66°12′N
13°0′E

Nesna Båtforening
91392223
nbf@nbf-nesna.no

Fasiliteter

Administrasjonssystemet

Alle Medlemmer skal ha fått  tilsendt nødvendig info for pålogging. Enten pr.mail, eller pr.brev.

Ved pålogging, vil alle bli ledet gjennom noen skjermbilder hvor det skal registreres følgende informasjon: 

  • E-post, mobiltelefon, adresse og  ev. bankkontonummer (for utbetalinger fra NBF)
  • Bruk av båtplass 2016 – UAVHENGIG av om du har brukt den I år eller ikke.
  • Informasjon om båten din.

Tidligere var dette informasjon som ble lagt inn av styret. I det nye systemet (Xmarina), som er et online system, skal ALLE nå registrere dette selv.

Dette gjøres for å sikre at både person- og båtdata vil bli korrekte, slik at du fremdeles beholder både ansiennitet og evt. båtplass.

Dersom du har spørsmål, kontakt styret v/Dag. tlf 95163202

Klikk på "Logg inn"-knappen oppe til høyre under bildet for å gjennomføre registreringen.


Lykke til

Grasrotandelen

Nesna Båtforening er med i grasrotandelen, så dere som tipper kan velge båtforeninga som mottaker.

Her er vi

Pinsetur 2018

 

PINSETUR 2018

Vi starter fredag 18.mai kl 18 fra Nesna og setter kursen mot Gjerøy/Lyngvågen. Her blir det mulig å få kjøpt mat og drikke(påmelding).  Det er 2 flytebrygger rett nedenfor kafeen på babord side. Vi satser på at alle samles på kafeen/puben/kaiet utover kvelden. Det kan arrangeres omvisning i «Hagen til Johnny» på sørsiden av vågen hvis det interesse for det (Fantastisk plass, spesielt for 2. styrmann).

 

19.mai blir det avgang fra Gjerøy til Bolga. Her blir det også mulig å få kjøpt mat og drikke(påmelding). Det er ei lang gjestebrygge rett nedenfor Bolga Brygge (Babord side i innseilingen), i tillegg er det 2 gjestebrygger på styrbord side etter storkaia. Kun styrbord side har strøm og vann. Tur til ruggestein på kleppfeskbergan, eller opp i Bolgbøra (Hull gjennom fjellet) er aktiviteter som er verdt et besøk.

 

20.mai blir det avgang til Rødøy. Hvis været tillater det tenker vi å gå via Valvær som er et nedlagt fiskevær nordvest av Rødøy.  Satser på felles grilling etter ankomst Klokkergården, og kanskje allsang hvis Kjellbjørn har trekkspillet med. Rødøyløva er verdt et besøk for de som er litt sprek, stien opp er blitt oppgradert av sherpaer det siste året.

 

21.mai: Retur Nesna, enten i konvoi eller for de som ønsker «fri fart».

 

På grunn av matbestilling og reservering av båtplasser trenger vi påmelding med følgende opplysninger:

1. Båtnavn og skipper

2. Antall voksne og antall barn ombord

3. Antall voksne og barn som ønsker mat på Gjerøy (Priser og meny kommer etter hvert).

4. Antall voksne og barn som ønsker mat på Bolga (Priser og meny kommer etter hvert).

 

Påmelding sendes snarest på epost til : jorn.rafaelsen@gmail.com

Eller SMS til 90199460

Siste frist for påmelding er 15.mai, kl 18.00

 

Som alltid kan det bli endringer i programmet pga været.

De som går saktere enn konvoien må starte før eller komme litt senere. Regner med konvoien går i 15-17 knop. Som vanlig holder vi kontakt på VHF kanal 69.

Turkomiteen: Jørn Rafaelsen og Gunnar Kolskog.

 


Info fra foreninga

Utskifting av 200-brygga
Da er den gamle brygga løsnet og lagt inntil kommunebrygga. Pirene som skal gjenbrukes, trenger en overhaling så plasseierne bes ta en runde og se over pirene som ligger på den gamle brygga. I tillegg kommer det nye pirer som skal monteres sammen. Ta kontakt med bryggeformann Johnny Fedje tlf. 91006957 f Så for info. Den nye brygga kommer til Nesna 8. mai. Den blir fortøyd og pirene blir montert ila. 9.-12.mai. Møt opp og ta et tak de som har mulighet.

Oppdatering av adresser, tlf, og mailadresser.
Vi ber om at alle går inn på NBF`s hjemmeside, logger seg på og oppdaterer mailadresse, tlf. osv. Fakturaer blir sendt ut på mail, så det sparer både oss og dere for masse ekstra arbeid hvis vi har rett mailadresse i utgangspunktet. Medlemmer som ikke har mail, vil få faktura i posten som før.
Hvis noen mangler påloggingsinfo eller har problemer med å logge seg på, kontakt Dag på tlf. 95163202.

Rengjøring av pirer.

Vi har fått en invasjon av måker som driter ned båtene. En av grunnen til dette er at flottørene til pirene ikke blir rengjort, og gror over av blåskjell ol. Vi påminner om at det er plasseiers ansvar å rengjøre pirene. Nødvendig utstyr står plassert ved nedgangen til bryggene.

Plassering av båtvogner og biler.

Parkeringsplassen ved hekken nærmest rutsjebanen tilhører Nesna Kommune. De har startet en ryddeaksjon, og påpeker at hengere og annet som står lagret der vil bli fjernet uten forvarsel